El nou Servei d'orientació educativa, laboral i/o ocupacional adreçada als joves d'entre 16 i 29 anys i emmarcat en el Programa referents d'Ocupació Juvenil

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 14:15

Cada tercer dimecres de mes de 15 a 18 h al Casal Sociocultural – Escoles Velles amb cita prèvia a orientaciojuvenil@vallesoriental.cat

Aquest mes de febrer, es posa en marxa el Servei d'acompanyament integral en l'etapa educativa, laboral i ocupacional adreçat als joves de Sant Antoni de Vilamajor.

Un servei emmarcat en el conveni de col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental en matèria d'ocupació juvenil sota el nom Programa referent d'ocupació juvenil.

  • Cada tercer dimecres de mes s'oferirà el servei adreçat a les persones d'entre 16 i 29 anys de 15 a 18 h al Casal Sociocultural – Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.

Amb la finalitat facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i per aquells que no estan estudiant reconduir la seva situació amb un pla de treball individualitzat per tal de tornar al sistema educatiu i/o al mercat de treball.

Les persones interessades poden reservar hora directament amb la referent del programa a través dels següents canals:

Darrera actualització: 13.02.2023 | 14:18

Imatges