El millor pastís de formatge català el fa la Pastisseria Sant Llehí de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 10:45

Guanyadora del premi del Primer Concurs al Millor Pastís de Formatge Català realitzat a Vic el passat cap de setmana.

El passat dissabte va tenir lloc el primer concurs al Millor Pastís de Formatge Català en el marc de la Fira Lactium de Vic, la festa del formatge artesà i català.

La pastisseria Sant Llehí del nostre municipi va presentar el seu pastís de formatge, juntament amb 18 participants més, en mans d'un jurat reconegut i format per diversos pastissers i especialistes del gremi.

Un cop més, Sant Llehí va emportar-se el primer premi de 1.000 € i un diploma acreditatiu per elaborar el millor pastís de formatge del territori.

Un pastís amb formatge Tou de Mujal de cabra amb ous ecològics, nata de la granja Cal Mogent, mascarpone, formatge de crema i una base de caramel.

Judit Serra i Mariona Ros, les caps d'obrador, van recollir el premi i van defensar que la proposta l'havien preparat dies abans expressament per participar en el concurs. On van fer nombroses proves amb diferents formatges artesans catalans, abans d'inclinar-se pel de cabra de Cal Music Formatgeria.

Les paraules del jurat van ser "Saborós, de textura perfecta, torrat homogeni, bona galeta i una cosa innovadora"

Un cop més, des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor volem visibilitzar i reconèixer aquesta nova fita de la coneguda pastisseria, que se suma als diversos reconeixements aconseguits els darrers mesos.

La feina ben feta, ni té fronter ni té rival, enhorabona a tot l'equip de la Pastisseria Sant Llehí!

Darrera actualització: 25.04.2023 | 10:38

Imatges