El mercat Vilapop amb una trentena de parades i el punt de recollida de compost gratuït seran les accions emmarcades en la Setmana Europea de Prevenció de Residus d'aquest dissabte 18 de novembre

Dilluns, 13 de novembre de 2023 a les 14:00

També hi haurà parada amb material sostenible a càrrec de les famílies de 6è de l'Escola Joan Casas i pro viatge de fi de curs de l'alumnat de primària.

Del 16 al 26 de novembre de 2023 tindrà lloc la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) una iniciativa que promou dins i també fora d'Europa accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus al llarg d'una setmana del mes de novembre.

Aquest any es commemora la 15a edició que posa èmfasi en la importància de reduir els envasos i per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Antoni de VIlamajor organitza diversos actes emmarcats en aquesta commemoració.

El pròxim dissabte dia 18 de novembre de 2023 es durà a terme la cinquena edició del conegut mercat Vilapop que va néixer l'any passat per promoure la venda d'objectes de segona mà i d'intercanvi per allargar la vida dels productes i generar menys residus al municipi.

La jornada comptarà amb una trentena de parades que s'ubicaran a la pl. Montseny i als carrers Alfou i Santiago Rusinyol on hi podreu trobar roba, accessoris, joguines, llibres i altres productes de segona mà.

A la mateixa plaça Montseny, també hi haurà un punt de recollida de compost gratuït i provinent de la matèria orgànica recollida pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. Totes les persones interessades poden portar una galleda, un cubell o un sac per emportar-se el seu compost per a horts i jardins.

A més, les famílies de 6è de l'Escola Joan Casas també posaran una parada amb venda de material sostenible i per recaptar fons pel viatge de fi de curs de l'alumnat. El material, que engloba menja-tovalloletes, rolling-entrepà, bosses de tela i cantimplores, és una aportació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i per promoure el material sostenible i així reduir i promoure la prevenció de residus.

Darrera actualització: 13.11.2023 | 14:39

Imatges