El dimecres 4 de setembre s’obre el període d’inscripció per als cursos i tallers del Casal Sociocultural

Dilluns, 2 de setembre de 2019 a les 10:00

Durant el primer quadrimestre es modificaran els horaris de les classes, les Escoles Velles tancaran les seves portes a les 9 de la nit

Del 4 al 20 de setembre romandrà obert el termini d’inscripció per als cursos i tallers que ofereix el Casal Sociocultural SAV. El primer quadrimestre s’estructurarà en 16 sessions que començaran el dia 2 d'octubre i finalitzaran el 7 de febrer de 2020. En aquesta ocasió, s’ha ampliat l’oferta formativa amb noves propostes com el curs de tonificació general i estiraments per tindre cura de tots els grups musculars; una activitat infantil de jocs tradicionals com gimcanes i animacions per a nens i joves entre 7 i 14 anys, un curs nou de percussió que va tenir molt bona acollida per la Festa Major i cal destacar el curs d'iniciació al còmic que anirà a càrrec d'un professional molt reconegut en aquest mon.

 A totes aquestes novetats s’afegeixen els cursos habituals sobre salut i creixement personal, com el ioga i el taitxí-txikung; altres sobre expressió i creativitat, com la dansa africana o els tallers de pintura i dibuix, costura de supervivència i patchwork entre d'altres. Les persones interessades en les llengües i la tecnologia poden tenir accés a cursos de català, de photoshop o a un taller de fotografia, anglès i francès entre d'altres. També hi ha activitats infantils i juvenils com la cuina divertida i alguna novetat.

Les classes de prova s'oferiran entre el 16 i el 20 de setembre, no hi haurà classes de prova de tota la oferta formativa.

La graella de propostes que surt al tríptic no és una oferta tancada, això vol dir que durant el curs s'aniran oferint noves propostes que funcionaran de forma paral.lela a l'oferta inicial. La informació sobre aquests cursos (inscripcions, dates, etc...) s'aniran fent públiques a mida  que es vagin tancant els acords amb els docents.

Es recorda que només es posaran en marxa les activitats amb un mínim de sis persones. Les inscripcions s’hauran de formalitzar de dilluns a divendres de 18 a 21 hores a les Escoles Velles. En el cas dels cursos que es fan a Sant Julià d’Alfou, la inscripció també es pot formalitzar a la rectoria de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Un cop complimentat el full d'inscripció, la reserva de la plaça només serà vàlida si és  presenta el resguard de pagament abans de 72 hores. Més enllà d'aquest termini no es podrà garantir la disponibilitat de la plaça.

Si voleu rebré informació periòdica sobre les activitats del Casal Sociocultural SAV escriviu a puntinformació@savilamajor.cat o adreçeu-vos al Casal Sociocultural en horari de 18 a 21h.

Per a més informació sobre els cursos i tallers podeu consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 02.09.2019 | 09:58