El cos de Protecció Civil de Sant Antoni de Vilamajor disposa d'una nova aplicació per la gestió i comunicació interna

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 10:00

Amb l'objectiu de facilitar les funcions internes entre les persones voluntàries.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'aposta per seguir impulsant el desenvolupament del cos de Protecció Civil del municipi, amb la finalitat d'ampliar la formació, el material i les tasques pròpies de les persones voluntàries.

Seguint aquesta línia, recentment, s'ha implementat una nova aplicació per facilitar la gestió interna i la qual permet recollir les actuacions dels voluntaris, consultar el nombre d'efectius, la gestió dels vehicles, inventari de material...

L'aplicació també permet la comunicació interna i l'enviament d'informes, així com la consulta del mapa d'hidrants de tot el municipi.

La implementació d'aquesta eina vol facilitar la feina i la gestió interna de manera pràctica i a través d'aquest nou canal de gestió i comunicació de Protecció Civil.

L'aplicació és PCAM Gestió i disposa de diverses funcionalitats i característiques que són de molta utilitat en la gestió diària. Actualment és considerat el millor software de gestió d'agrupacions de Protecció Civil i la seva interfase és molt intuïtiva i fàcil de gestionar, oferint múltiples opcions.

En aquesta línia, Protecció Civil disposarà d'un vehicle multifunció, més gran i amb moltes més aplicacions que la de l'actual vehicle. El nou vehicle actualment està en retolació, d'acord amb la normativa que regula la retolació dels vehicles de Protecció Civil. 

Darrera actualització: 16.11.2021 | 10:00

Imatges