El consistori ha posat en marxa un servei de WhatsApp

Dimecres, 8 de maig de 2019 a les 12:00

A través de la popular aplicació mòbil, l'Ajuntament ha creat un canal municipal d’avisos i informació d’interès per als veïns i les veïnes

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va posar en funcionament un nou canal de comunicació amb la ciutadania mitjançant l’aplicació WhatsApp. El número de telèfon és el 669 26 33 77 i el seu ús és exclusiu del consistori cap als veïns i les veïnes. Aquest servei es realitza a través d’una llista de difusió, de manera que ningú pot veure els telèfons de la resta de participants.

Actualment, s’han donat d’alta unes 650 persones, fet que es valora molt positivament des del consistori. Per a subscriure’s al nou canal, cal enviar un missatge al 669 26 33 77 amb la paraula «Alta» i el nom i els cognoms de la persona interessada. Tot seguit, cal acceptar la normativa de la Llei de Protecció de Dades i a continuació, es confirmarà l’alta amb un missatge de benvinguda. A partir d’aquell moment, la persona rebrà mitjançant l’aplicació mòbil tots els avisos i les notificacions del consistori.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 13:29