El conseller de Polítiques Digitals Jordi Puigneró visita Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 12:00

Durant la trobada, es va parlar de les obres de desplegament de la fibra òptica al municipi

Ahir, dimarts 9 de juliol, Sant Antoni de Vilamajor va rebre la visita del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública Jordi Puigneró. L’alcalde Raül Valentín i els regidors Ferran Calvera, Maria Alonso, Jordi Sibina, Quim Vergés i Elena Pino van participar en la trobada, així com les regidores de l’oposició Maria Lluïsa Berdala i Mònica Ribalta.

La reunió es va centrar en les obres de desplegament de la xarxa de fibra òptica de la Generalitat al municipi. Concretament, es tracta d’un tram de 3,6 quilòmetres, que segueix el recorregut de les carreteres BP-5107 i BP-5109 i que representa una inversió per part del Govern de Catalunya de més de 35.000 euros.

Durant la trobada, l’alcalde Raül Valentín va agrair la visita del conseller i va destacar la importància de poder accedir a aquestes infraestructures de telecomunicacions. Per la seva part, el conseller Puigneró va defensar que un quilòmetre d’asfalt et pot connectar al poble del costat, mentre que un quilòmetre de fibra òptica et pot connectar al món. Així mateix, Puigneró va explicar que les telecomunicacions són infraestructures imprescindibles pel territori, ja que permeten garantir la igualtat d’oportunitats entre els petits municipis i les grans ciutats i eviten la despoblació dels entorns rurals. Finalment, Puigneró va puntualitzar que la Generalitat ofereix un punt d’accés al municipi, però que són les operadores de telefonia les que han d’habilitar l’arribada de la fibra òptica a les llars.

Tot i que el mal temps no va permetre fer una visita a les obres, el conseller de Polítiques Digitals Jordi Puigneró va aprofitar la trobada per a signar el llibre d’honor del municipi.

Darrera actualització: 10.07.2019 | 12:11