El Club Handbol Vilamajor obre les inscripcions a les XVI Jornades d'handbol escolar 2022 que tindran lloc al pavelló Joan Sapé

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 09:00

Programades per dilluns 6 de juny i adreçades a infants i joves de P5 A 2n d'ESO. Inscripcions obertes fins al 15 de maig.

El Club Handbol Vilamajor, dins de la seva planificació i promoció del seu projecte d'escola d'handbol, organitza un any més a les XVI Jornades d'handbol escolar.

Les Jornades tindran lloc el dilluns 6 de juny del 2022 (Festiu per Pasqua Florida) al pavelló Joan Sapé de Sant Antoni de Vilamajor amb un caràcter no competitiu i es realitzaran amb equips masculins, femenins o mixtes per edats (P5 a 2n d'ESO). No cal que els nens i nenes hagin jugat a handbol prèviament, serà una jornada festiva.

Es faran partits durant tot el matí (de 9:00 a 14:00) al pavelló Joan Sapé, amb barra de begudes i música fins al migdia.

Per participar-hi, només caldrà que portin uns pantalons curts, una samarreta de màniga curta i unes sabatilles esportives. Pel sol fet de participar, jugar i compartir una estona amb les diferents escoles, s'obsequiarà a tots els participants amb una samarreta i esmorzar.

Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer a través d'aquest formulari de forma individual. No cal que es formin equips prèviament, els equips ja es faran posteriorment des de l'organització. S'intentarà respectar al màxim l'escola o institut de procedència per fer els equips.

La data límit per apuntar-se per poder tenir samarreta és el diumenge 15 de maig. Si algú s'apunta posteriorment, podrà participar sense problema, però no tindrà garantida la samarreta.

L'Handbol Vilamajor és el club de referència a la zona amb gairebé 60 anys d'història. Actualment, té més de 225 jugadors i jugadores repartits en 18 equips d'handbol des de 1r de primària fins a veterans, femenins i masculins. A més a més, tant el primer equip femení com el masculí del nostre club estan competint a la màxima categoria catalana sènior.

L'handbol és un esport molt complet que potencia les 4 extremitats i que ajuda a la coordinació i al desenvolupament motriu, físic, intel·lectual i emocional dels que el practiquen. És un esport molt arrelat a la comarca, amb molts bons tècnics i jugadors i la nostra zona és un referent a nivell mundial.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 08:54