El Cementiri municipal ja està a punt per a la festa de Tots Sants

Dimecres, 27 d'octubre de 2021 a les 15:00

Amb la finalització de les actuacions d'ampliació, els treballs de millora i l'enjardinament realitzat durant les darreres setmanes.

Durant el mes d'octubre s'han executat diverses actuacions de millora al cementiri de Sant Antoni de Vilamajor.

Per una banda, s'ha fet una ampliació de 27 nínxols al recinte nou, amb la construcció d'un mòdul de 9 columnes de nínxols per 3 alçades, amb acabats de pedra artificial blanca.

Amb la nova ampliació, també s'han fet tasques i treballs de manteniment de l'antic recinte, per tal d'arreglar els elements trencats i reparar el revestiment, arrebossat i pintura d'algun mòdul.

I de forma simultània, s'han executat actuacions de millora en l'enjardinament del recinte, amb la finalitat de crear un espai més obert i verd, amb la renovació del reg per un sistema més modern, més eficient i de menor consum hídric.

Tots aquests treballs d'ampliació i millora han finalitzat amb els terminis previstos, per tal de deixar el cementiri municipal a punt per a la festivitat de Tots Sants de l'1 de novembre.

El pròxim dilluns, el cementiri tindrà més afluència amb motiu de la festivitat i s'obriran les dues portes per facilitar les entrades i sortides. Pel que fa a l'horari, es manté el mateix horari d'obertura i de tancament: de 8 a 20 h.
 

Darrera actualització: 27.10.2021 | 15:07

Imatges