El CAP de Sant Antoni de Vilamajor obre els dilluns i dijous, a partir de l'1 de juliol

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 12:38

Fora d’aquest horari, es pot contactar amb el CAP de Llinars del Vallès.

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Sant Antoni de Vilamajor comunica la seva obertura a partir de l'1 de juliol de 2020.

La cartera de serveis que inclou aquesta obertura és la següent: Atenció a la Ciutadania i infermeria d’adults: analítiques, sintrom, tècniques infermeria, cures i pacient crònic programat.

L'atenció es farà els dilluns i dijous, de 8 a 14 h. Fora d'aquest horari, es pot contactar amb el CAP de Llinars del Vallès. La previsió és que aquest horari es mantingui fins al 17 de setembre.

Es recorda a les persones usuàries que en cas de necessitar atenció, abans de desplaçar-se al centre s'hi han de posar en contacte mitjançant les següents opcions:

  • Enviar un missatge a través del web de programació de visites ics.gencat.cat
  • Contactar amb la central de trucades: 93 326 89 01
  • Trucar al centre: 93 845 23 27 (CAP Sant Antoni de Vilamajor) 93 841 05 73 (CAP Llinars del Vallès) 

En els tres casos, els professionals del centre gestionaran la petició i hi donaran resposta, ja sigui indicar si cal que l'usuari es dirigeixi presencialment al centre o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP. Molts dels tràmits que habitualment es feien presencialment es poden resoldre sense necessitat de desplaçar-se al centre (renovació de medicació, dubtes sobre la incapacitat laboral, demanar cita per a revisions o molts altres tràmits).

Adjuntem la nota informativa que ha fet arribar el CAP a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. 

Darrera actualització: 30.06.2020 | 12:38