El 22 de març de 2021 commemorem el Dia Mundial de l'Aigua

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 13:45

L'Ajuntament s'adhereix i manifesta el seu compromís amb aquest dia. 

Com cada any, el Dia Mundial de l'Aigua se celebra el 22 de març, des de 1993, quan les Nacions Unides va establir aquest dia amb la intenció de destacar la importància de l'aigua dolça i la defensa d'una gestió sostenible dels recursos hídrics.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'adhereix i manifesta el seu compromís amb el Dia Mundial de l'Aigua i amb la campanya "Valorem l'aigua", que pretén generar un debat públic a escala mundial sobre el valor que la gent atorga a l'aigua en els seus diferents usos i contextos.

La manera en què valorem l'aigua determinarà la manera en què es gestiona i es reparteix. L'aigua té un valor incalculable i extremament complex per a les nostres llars, la nostra cultura, la nostra salut, la nostra educació i la nostra economia, així com també per a la integritat del nostre entorn natural.

La campanya "Valorem l'aigua" convida a la gent a aportar les seves històries, reflexions i experiències sobre el valor de l'aigua, que significa coses diferents per a cada persona.

Així, deixant constància de tot el ventall de formes en què l'aigua és útil per a les nostres vides, podrem atorgar a l'aigua el valor que realment té i preservar amb eficàcia aquest recurs.

A partir dels missatges etiquetats amb #Water2Me a les xarxes socials, es recopilarà una selecció representativa de comentaris i opinions i s'elaborarà un document sobre el que l'aigua significa per a persones de tot el món. 

També us presentem el portal interactiu de recursos virtuals "L'aigua per mi" que ofereixen l'Agència Catalana de l'Aigua, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, coordinats per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Des de l'Ajuntament us animem a participar amb el portal interactiu i amb la campanya "Valorem l'aigua" per aportar les vostres històries i reflexions per posar en valor la importància de l'aigua.

Darrera actualització: 22.03.2021 | 13:45