El 15 de maig tindrà lloc la 45a Travessa del Montseny organitzada pel Club Excursionista Caminaires de Vilamajor

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 17:00

Inscripcions obertes fins al 12 de maig de 2021.

La TRAVESSA DEL MONTSENY és una marxa excursionista de resistència que es realitza al massís del Montseny, organitzada per Club Excursionista Caminaires de Vilamajor.

Aquest any tindrà lloc la 45a Travessa del Montseny el dissabte 15 de maig de 2021 i també serà puntuable pel circuit català de Caminades de Resistència que la FEEC organitza.

Les muntanyes del massís del Montseny, amb la seva diversitat de fauna, flora i accidents geogràfics són el millor escenari per combinar esport, salut i lleure.

Les inscripcions estan obertes des del 9 d'abril i fins al 12 de maig de 2021 i es poden fer en línia a través d'aquest enllaç.

Enguany, la Travessa complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi per la COVID-19, entre elles, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels participants i organització i l'ús de mascareta serà obligatori per tothom i en tot moment.

Consulta tota la informació, el protocol sanitari, el recorregut i les inscripcions a la pàgina de la Travessa del Montseny.

Darrera actualització: 13.04.2021 | 17:08