Durant els mesos d'octubre i novembre, s'ha realitzat un Taller d'economia domèstica impartit per l'àrea de Benestar Social i Família de l'Ajuntament

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 09:00

Amb la col·laboració d'Escola Energia i de Càritas de Sant Antoni de Vilamajor.

La regidoria de Benestar social i família de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, ha organitzat un taller d'economia domèstica realitzat durant el mes d'octubre i novembre.

La formació, organitzada i impartida per al personal de serveis socials, tenia la finalitat d'ajudar a les famílies a reduir les despeses derivades del manteniment de la llar i a optimitzar els recursos disponibles.

Així com a aprendre a fer una lectura eficient de les factures, fomentar l'estalvi amb hàbits de consum responsable o educar els fills i filles en aquests hàbits són alguns dels objectius del taller.

A més, ha comptat amb la col·laboració d'Escola Energia que va dedicar una sessió a aprendre a interpretar les factures dels subministraments i a facilitar maneres de reduir-ne els costos, i amb Càritas que va realitzar una sessió de cuina d'aprofitament.

L'activitat s'ha desenvolupat durant 4 sessions, els dijous de 15 a 16 h al Casal Sociocultural Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 05.11.2021 | 09:47

Imatges