Durant el mes de maig, la Biblioteca Joana Raspall i Juanola ofereix les activitats i tallers habituals

Divendres, 29 d'abril de 2022 a les 08:45

Els clubs de lectura, la trobada de Book'n'roll, els contes petitets, música en bolquers i altres propostes emmarcades dins la fira ViSaNa.

La Biblioteca municipal de Sant Antoni de Vilamajor, enceta el mes de maig amb les propostes de les activitats i tallers mensuals adreçades a infants i adults.

El passat 27 d'abril, la Biblioteca va commemorar el seu 9è aniversari oferint el servei de lectura, cultura i qualitat al municipi.

A continuació, es detallen les propostes mensuals, que també es poden complementar a l'apartat d'agenda del web municipal:

  • El pròxim divendres 6 de maig, a les 18 h, tindrà lloc la trobada de Book'n'roll, el club de lectura per a famílies amb infants de 7 a 9 anys. Un espai per compartir a través de la lectura. Aquest amb el conte Oh no, Charlie! de Chris Haughton.
  • El dimecres 11 de maig, a les 19 h, al Club de Lectura SAV parlaran de la novel·la Mi familia y otros animales de Gerald Durrell.
  • Divendres 13 de maig, a les 18 h, a Contes petitets amb la Marta Arnaus, per a famílies amb infants a partir de 4 anys.
  • El dijous 19 de maig, a les 19.30 h, dintre de les activitats de la Fira Visana, 5 emocions bàsiques, 5 finals tràgics. L'actriu Elena Codó oferirà un espectacle sobre Shakespeare i Chi Kung, tot cercant l'equilibri.
  • El divendres 27 de maig, a les 18 h, Crunchy Words, A Moomin story, contacontes en anglès per a famílies amb infants majors de 5 anys. I el mateix divendres, a les 19 h, al Club de Lectura Llegir el teatre parlarem de l'obra El pes d'un cos de Victoria Szpunberg.
  • Finalment, dilluns 30 de maig, a les 17.30 h, Música en bolquers, activitat de conscienciació musical per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.
Darrera actualització: 29.04.2022 | 08:36