Dos nous tallers per aprofundir en la preservació del medi ambient

Dilluns, 29 d'abril de 2019 a les 10:00

L’Ajuntament impulsarà una sessió de construcció de caixes niu a la plaça de Sant Julià d’Alfou i un taller per aprendre a fer compostatge casolà al Casal Sociocultural

El mes de maig començarà amb dues propostes relacionades amb la cura de l’entorn natural i el reciclatge. El pròxim dissabte 4 de maig, a la plaça de Sant Julià d’Alfou, l’Ajuntament i l’Entitat Urbanística d’Alfou organitzaran un taller de construcció de caixes niu. Des de les 11 hores i fins a les 13 hores, les persones participants aprendran a fer caixes niu per als ocells i altres bestioles, a alimentar els esquirols i a cuidar la fauna forestal del municipi.

L’endemà, diumenge 5 de maig, el consistori coordinarà un taller de compostatge casolà al Casal Sociocultural. La formació que s’adreça a les persones que volen aprendre a fer compostatge domèstic i reduir així els residus orgànics a la llar consistirà en una sessió teòrica i pràctica. El taller començarà a les 10.30 hores i s’allargarà fins a les 13.30 hores. Un cop finalitzat, es farà un seguiment a domicili.

Durant el taller, les persones inscrites rebran un compostador i un voltejador per poder començar el procés. A més, les persones participants empadronades al municipi seran bonificades amb un 10% de descompte a la taxa d’escombraries.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 845 00 45 o enviant un correu electrònic a puntinformacio@savilamajor.cat.

Darrera actualització: 29.04.2019 | 10:19

Imatges

Taller de construcció de caixes niu Taller de compostatge casolà