Donem per finalitzada la Setmana Cultural de Sant Antoni de Vilamajor 2021

Dilluns, 26 d'abril de 2021 a les 09:00

Amb una vintena d'activitats, tallers i concerts que han apropat la cultura segura als veïns i veïnes.

Ahir, diumenge 25 d'abril de 2021, va finalitzar la Setmana Cultural d'enguany amb els últims actes programats.

El dilluns 19 d'abril començava una setmana plena de cultura a Sant Antoni de Vilamajor i que oferia una programació diversa per a tots els gustos i edats.

Durant la setmana es van realitzar diferents tallers, activitats i concerts de tota mena:

  • Activitats més esportives com una marxa nòrdica amb Movit, les sessions del ioga sènior amb la Joaquina López, introducció en el ioga kundalini amb la Maika Viñas i la sessió de country dance amb Montse Chafino.
  • Pel que fa a la música vam gaudir dels tastets musicals al carrer a càrrec de l'alumnat de l'Escola MicroSons, del concert de corda versions metal amb el grup Barcelona Rock Strings i de l'homenatge al flamenc amb la participació del grup de dansa Núria Ventura i a càrrec de l'Ateneu.
  • Els més petits també van participar amb activitats i tallers infantils i familiars, com la sessió de cinema "Cor de tinta", el taller familiar de cuina saludable a càrrec de la Marissa Peláez, l'espectacle familiar Ballalacanalla de la companyia Capicua i de l'escape room "Escapem dels plàstics" i l'obra teatralitzada "La ciutat cosmopolita que volia ser bonica" amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
  • També es va projectar el documental "Los últimos de la Mejana" a càrrec de l'Ateneu Popular de Vilamajor i amb l'assistència del director Patxi Uriz i la representació de les obres guanyadores presentades al concurs Ricard Pujolràs amb la posterior entrega de premis.
  • Es va inaugurar la renovada exposició "Records del nostre passat" de l'homenatge realitzat a Francesc Casas i Amigó amb motiu del 125è aniversari de la seva mort i que està disponible a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou.
  • A més, el divendres 23 d'abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses i una sessió d'humor amb l'humorista Quim Vila, adreçada a persones grans que no van parar de riure.

Des de l'Ajuntament i les regidories organitzadores, agraïm la participació i col·laboració dels veïns i les veïnes en tots els actes celebrats durant la Setmana Cultural 2021. Que han permès apropar i reactivar la cultura en el municipi amb totes les mesures de seguretat.

També donem les gràcies a totes les persones que ho han fet possible: artistes, cantants, entitats participatives, la Biblioteca, la ràdio Vilamajor, així com a la Policia Local i al cos de Protecció Civil.

Darrera actualització: 26.04.2021 | 09:13