Disponible el vídeo del programa "Arriba el Patge a Ràdio Vilamajor"

Diumenge, 3 de gener de 2021 a les 14:30

Al Canal de Youtube de l'Ajuntament.

Dissabte 2 de gener de 2021 va tenir lloc el programa especial "Arriba el Patge a Ràdio Vilamajor". El Patge Gala va arribar als estudis de la ràdio per llegir algunes de les cartes que els nens i nens de Sant Antoni de Vilamajor havien enviat als correus: reis@savilamajor.cat i info@radiovilamajor.cat.

També va atendre trucades en directe de l'Otger, la Xènia i l'Emma, que van poder parlar amb la Gala i transmetre els seus desitjos per a la nit de reis.

El programa es va poder seguir i veure en directe a través del Canal de Youtube de l'Ajuntament. Durant el directe van sorgir alguns problemes tècnics, però ja han estat posteriorment editats i podeu veure el vídeo sencer en aquest enllaç o en el vídeo adjuntat a la notícia.

El Patge també va llegir una carta escrita per Ses Majestats els Reis d'Orient i dedicada a tots els infants de Sant Antoni de Vilamajor.

Des de l'Ajuntament volem agrair a Ràdio Vilamajor per a la realització del programa: a l'Anna Saula, en Jordi Saula, en Salvador Carratalà i al Patge Gala per fer-ho possible. I donar les gràcies a tots els nens i nenes que van enviar les seves cartes i els que van trucar per parlar en directe. L'any vinent repetirem programa!

Recordem que el correu encara està actiu i podeu seguir enviant les vostres cartes a reis@savilamajor.cat i també trobareu una Bústia Reial a la plaça Joan Casas per dipositar i enviar les cartes.

Darrera actualització: 03.01.2021 | 14:27