Dilluns 15 de juny la Biblioteca de Sant Antoni obre les seves portes

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 17:10

Només amb servei de préstec i retorn presencial, amb totes les mesures de seguretat.

El dia 15 de juny la Biblioteca reprendrà el servei de préstec i de retorn de documents presencial. De moment, no hi haurà servei d'ordinadors, ni servei de préstec interbibliotecari, ni tampoc sales de lectures o d'estudi.

El servei de préstec: els documents que es vulguin agafar en préstec s'hauran de reservar prèviament a través del telèfon 93 845 30 77 o de l'adreça b.st.antoni@diba.cat. La biblioteca us confirmarà la data a partir de la qual podeu recollir els documents demanats. Al catàleg Aladí podreu consultar els documents disponibles.

Els horaris del servei de préstec seran:

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de tardes, de 16 a 19 h.
  • Dimecres al matí de 10 a 13 h.

El servei de retorn: tots els documents prestats s'hauran de tornar a través de la bústia de retorn, que estarà oberta de dilluns a divendres les 24 h. Si trobeu la bústia plena, no hi deixeu els vostres documents.

Cal recordar:

  1. Serà obligatori l’ús de mascareta per accedir a l’equipament.
  2.  Caldrà guardar les distàncies de seguretat.
  3. Necessitareu portar el carnet de la biblioteca per al préstec

A més, durant el juny la Biblioteca SAV continuarà oferint activitats virtuals:

  • La primera serà una sessió de contacontes, avui divendres 12 de juny a les 18h. Una activitat per a famílies amb infants de 3 a 6 anys a través del canal de youtube de la biblioteca on la Marta Arnaus ens explicarà el conta “Els colors.
  • També tornarà l’activitat Música en bolquers, edició confinats. Aquesta és una activitat de sensibilització musical per a famílies amb infants de 0 a 1 any. La musicoterapeuta Aina Camp ha preparat diferents materials perquè les famílies que ho demanin puguin fer la sessió des de casa quan elles vulguin. Inscripcions a l’adreça electrònica b.st.antoni@diba.cat fins al divendres 26 a les 17.30 h.
Darrera actualització: 12.06.2020 | 17:12

Imatges

Contacontes "Els colors" Biblioteca SAV Música en Bolquers Biblioteca SAV