Dijous 29 d'abril de 2021 va tenir lloc la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 11:15

Per donar compte de la Liquidació del Pressupost de l'exercici 2020 i l'aprovació inicial de la creació de "L'Empresa de serveis de Vilamajor, LA MUNICIPAL, SL".

El passat 29 d'abril de 2021 es va reunir el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor en sessió extraordinària.

La sessió va començar a les 19 h i es va poder seguir a través del Canal de Youtube de l'Ajuntament amb una duració de 22 minuts.

En primer lloc, es va donar compte del Decret d'Alcaldia número 72/2021, de data 31 de març de 2021, relatiu a la Liquidació del Pressupost de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor de l'exercici 2020.

El segon assumpte de la convocatòria va ser l'Expedient 444/2021, per tal de votar l'aprovació inicial de la creació de la Societat de responsabilitat limitada de capital íntegrament públic "Empresa de serveis de Vilamajor, LA MUNICIPAL, SL"

La necessitat principal de creació d'aquesta empresa municipal, contempla l'objectiu de millorar els serveis que l'Ajuntament presta a la ciutadania, tenint en compte l'actual context socioeconòmic i la necessitat de gestionar amb la màxima eficiència els serveis públics millorant la qualitat d'aquests, al mateix temps que dinamitzar l'economia local i la prestació dels serveis. 

Els Grups polítics Municipals PUSA, CANVI I ERC van votar a favor l'aprovació inicial de la creació de "l'Empresa de serveis Vilamajor, LA MUNICIPAL, SL".

Per altra banda, JUNTSXSAV va abstenir-se en la votació i va argumentar els motius de la seva abstenció.

Podeu recuperar el vídeo del ple en aquest enllaç.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:22