Descobreix un estil de vida més saludable i natural a la 7a edició de la Fira ViSaNa de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 2 de maig de 2024 a les 10:00

Els dies 23, 24, 25 i 26 de maig de 2024 amb més d'una vintena de propostes per promoure una vida sana i natural. Consulta la programació.

Comencem el mes de maig i un any més, Sant Antoni de Vilamajor es prepara per viure la 7a edició de la Fira ViSaNa organitzada per l'Ajuntament amb la finalitat de promoure una vida sana i natural i prioritzar el benestar.

Enguany tindrà lloc els dies 23, 24, 25 i 26 de maig de 2024 amb una programació que compta amb més d'una vintena de propostes, xerrades, tallers i activitats adreçades per a tots els gustos i edats.

Destaquem la dansa ritual de la natura, un espectacle de llum i dansa amb ballarines fent un homenatge als 4 elements (aigua, aire, foc i terra) i el concert de la terra amb percussió i ball que et connectarà amb la mare terra. El ioga infantil, les diverses xerrades programades, el taller de reciclatge, el concert vibracional a l'Ermita Sant Lleïr, entre altres.

Durant el cap de setmana de la fira, el Porxo de Can Sauleda acollirà les paradetes de professionals amb productes i teràpies naturals relacionades amb la temàtica firal.

El programa ja es pot consultar digitalment en aquest PDF i a partir de la setmana vinent es podran trobar exemplars en paper a diversos equipaments municipals.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen inscripció prèvia, segons les indicacions que s'especifiquen en el programa.

Les inscripcions estan obertes a través dels següents canals:

• Presencialment o trucant al telèfon de l'OAC de l'Ajuntament 93 845 24 00, en horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18.30 h.
• Enviant un WhatsApp al 608 202 091
• Enviant un correu electrònic a comerc.activa@savilamajor.cat
• Telemàticament en el formulari habilitat a la pàgina web de la Fira ViSaNa seguint aquest enllaç.

La Fira ViSaNa és molt més que una fira, és una oportunitat per connectar amb la comunitat, aprendre noves pràctiques saludables i trobar inspiració per portar una vida més equilibrada i plena.

Consulta el programa en PDF per veure tota la informació de les activitats i tallers programats durant la fira.

Darrera actualització: 02.05.2024 | 09:58