Descobreix les activitats d'estiu programades a la biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 09:00

Aquest estiu refresca't a la biblioteca: Vilallibres una vila de conte, Cicle de música i poesia "Barreja't", l'exposició "Vols Bols?" i la presentació del còmic "Transitem" per al 28 J amb la col·laboració de Viladones.

La Biblioteca municipal ha organitzat tres activitats especials per aquest estiu a Sant Antoni de Vilamajor.

La primera és Vilallibres, una vila de conte, una activitat de lectura d'estiu per a infants a partir de 5 anys. Apropa't a la biblioteca i emporta't la teva bossa de lectures amb el mapa de Vilallibres i descobreix els personatges que s'hi amaguen, la iniciativa es pot sol·licitar a demanar a partir del 27 de juny.

Durant tots els divendres del mes de juliol iniciaran amb il·lusió Barreja't, el 1r cicle de música i poesia amb diferents espectacles que barregen la poesia i la narració amb diferents estils musicals. Espectacles per tots els gustos i edats. La majoria d'activitats es faran a l'espai entre el Casal Sociocultural Escoles Velles i la Biblioteca, tret del 15 de juliol, que serà al Parc de Can Sauleda.

El dimecres 6 de juliol a les 20 del vespre inauguraran la nova exposició de la Sala Maria Carme Roca amb un concert de la jove coral EnCant! L'exposició Vols Bols? És una mostra de ceràmica de Lluís Bastard Gil i amb la col·laboració del col·lectiu d'artistes MeetArt Km10 que es podrà veure del 6 de juliol fins al 14 d'octubre.

A més, per al pròxim 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ han organitzat, conjuntament amb Viladones, la presentació del còmic "Transitem", que tindrà lloc el mateix dimarts 28 de juny a les 19 h a la Biblioteca i amb la participació del seu autor Ian Bermúdez.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 08:02