Descobreix la programació de la nova temporada 2021-2022 de la Ràdio Vilamajor

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 13:15

Amb programes d'actualitat municipal, culturals, esportius, culinaris i de divulgació feminista.

El passat diumenge, 31 d'octubre de 2021, Ràdio Vilamajor va emetre en directe el programa de presentació de la nova temporada 2021/2022, presentat per Salvador Carratalà i Anna Saula. Podeu recuperar el programa al web de Ràdio Vilamajor.

Els directors i presentadors dels 9 programes de producció pròpia que s'emeten per la ràdio local, van explicar els continguts dels seus programes i les novetats que s'esperen per aquesta nova temporada, així com els col·laboradors i tècnics que els acompanyaran.

La graella manté els programes de la temporada passada i ofereix una programació variada on no falta l'actualitat informativa del municipi, la cultura, l'esport, la cuina o la divulgació feminista.

A continuació, presentem els programes i els horaris d'emissió setmanal d'aquesta temporada:

  • Demà cuinem!: cada dia de 12 a 12.30 h. És el primer programa culinari de Ràdio Vilamajor, dirigit i presentat per Maria Rosa Flores, amb l'objectiu principal del programa és facilitar l'accés a receptes casolanes a partir dels ingredients de temporada i posar a disposició del públic general tècniques culinàries senzilles i efectives.
  • Coblejant: cada dissabte de 12 a 13 h. El programa extern i el sardanístic de Radiotelevisió de Calella.
  • El Mercadillu: cada diumenge d'11 a 13 h. El Mercadillu, com a qualsevol mercat, hi podreu trobar de tot una mica, ja que parlen de tot i sempre sense pèls a la llengua. Dirigit i presentat per Salva Carratalà, més conegut com el Mag Dodó, el mag de Vilamajor, ens porta tots els diumenges a passejar pel mercat, a cada parada que parem ens entretenim una estoneta a deixar-la petar.
  • Dilluns, esports: cada dilluns de 19 a 19.30 h. El programa d'esports que fa un repàs dels resultats de la jornada i on es conviden als responsables, tant directius com tècnics, dels clubs de Vilamajor per tal que ens expliquin quines són les seves aspiracions esportives per la temporada i les dificultats que tenen per portar a terme la seva tasca.
  • A cops de rocs: cada dijous de 20 a 21 h. Un programa musical que només pretén dur el bon rock estranger, castellà i català al bon rotllo d'un rocker empedreït a càrrec d'Antoni Guardi, un autèntic fan de la bona música.

I els programes amb periodicitat mensual són els següents:

  • Hijas de Lilith: l'últim dimarts de mes. És el programa de divulgació feminista de Ràdio Vilamajor en el que es fa eco de les notícies, novetats i curiositats del món que ens envolta a través dels ulls de la filosofia feminista.
  • 13 cadires: el primer dimecres de cada mes. Un programa de política local que ofereix tota la informació del que passa en l'àmbit polític al municipi de Sant Antoni de Vilamajor. Tretze són les cadires que hi ha al ple de l'Ajuntament.
  • Posa't una psicòloga a la teva vida: el tercer diumenge de mes. El programa mensual de Ràdio Vilamajor on parlen de les estratègies que utilitzem per sobreviure; per aixecar-nos una i una altra vegada, per aconseguir allò que ens il·lusiona, per encaixar les situacions que se'ns presenten, per entendre'ns una vegada més.
  • Moments de simfonia: el tercer diumenge de mes. És un programa de música clàssica molt variat. Es combinen entrevistes amb programes especials dedicats a compositors estrella on explicarem la vida i obra musical de grans artistes com Luis Cobos, Ray Coniff o Frank Pourcel. Tots ells caracteritzats per la seva indagació entre la part més clàssica i la més moderna de la música.

Consulta tota la informació a la web de la Ràdio Vilamajor i sintonitza amb la ràdio local a través del web radiovilamajor.cat, al 98.0FM o a través de l'aplicació per a telèfons intel·ligents "Sant Antoni de Vilamajor".

Darrera actualització: 10.11.2021 | 10:12