Descobreix la programació de desembre a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor i no et perdis la presentació del llibre "Cabells de gebre" de Teresa Sagrera

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 09:00

Del 6 al 8 de desembre l'equipament romandrà tacant (ambdós inclosos)

La Biblioteca Joana Raspall i Juanola ja ho té tot preparat per acomiadar-se de l'any i durant el mes de desembre ofereix diverses de les activitats habituals i altres propostes.

El 9 de desembre, a les 19 h, no et perdis la sessió especial del Club de lectura SAV, per parlar de l'obra No soc aquí, amb la seva autora, Anna Ballbona i oberta a tothom.

El divendres 10 de desembre, a les 19 h, a Llegir el teatre presentaran l'obra Prostitución, oberta a tothom.

L'11 de desembre, a les 11.30 h, els Espigoladors ensenyaran la importància d'aprofitar el menjar al taller El menjar no es llença. Per a famílies amb infants a partir de cinc anys.

El divendres 17 de desembre, a les 19 h, presentaran la darrera novel·la de la Teresa Sagrera: Cabells de gebre, també oberta a tothom.

Recordem que totes les activitats de la Biblioteca són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia: presencialment a l'equipament, trucant al 938 453 077 o enviant un correu a l'adreça electrònica: b.st.antoni@diba.cat

A més, coincidint amb els festius del dia de la Constitució i el dia de la Immaculada Concepció, l'equipament romandrà tancat del 6 al 8 de desembre, ambdós inclosos.

Darrera actualització: 02.12.2021 | 10:25

Imatges