Descobreix el nou número 39 de la Revista d'Informació Municipal de Sant Antoni de Vilamajor per conèixer l'actualitat i les actuacions dels darrers mesos de l'any

Dilluns, 20 de desembre de 2021 a les 10:15

Durant el mes de desembre, s'ha publicat un nou número de la revista municipal, l'últim de l'any 2021.

L'edició del butlletí municipal número 39, presenta l'actualitat municipal i les diverses accions realitzades per part del consistori durant els darrers mesos a Sant Antoni de Vilamajor.

Hi podeu trobar informació de les notícies relacionades amb l'ensenyament, la cultura i les festes, temes d'igualtat, de medi i ambient i sostenibilitat, la participació ciutadana, esport, la seguretat ciutadana, les obres i medi ambient, plens municipals...

La contraportada és el cartell de la Festa Major d'hivern que celebrarem del 14 al 17 de gener de 2022 i que a principis d'any es publicarà tota la informació i el programa. A l'espera de les noves mesures de contingència de la Covid-19 davant l'augment dels indicadors i pensada en actuacions de petit format i a l'aire lliure.

El passat divendres 17 de desembre va començar la distribució de la revista a totes les llars del poble, impresa en paper 100% reciclat, que finalitzarà en els pròxims dies.

També està disponible la versió en digital per qui prefereixi llegir-la en línia.

Darrera actualització: 20.12.2021 | 10:18