Darrers treballs d’arranjament del pàrquing de l’entrada del municipi

Dimecres, 20 de març de 2019 a les 09:00

Avui, dimecres 20 de març, s’ha començat a asfaltar el paviment i a ultimar les voreres i els carrers d’accés

S’ha encetat l’última fase de les obres d’arranjament del pàrquing de l’entrada del poble per l’Avinguda Alfons I. Avui, dimecres 20 de març, s’ha començat a asfaltar el paviment i s’han realitzat els darrers treballs d'adequació de les voreres i els carrers d’accés. Les intervencions formen part del projecte d’urbanització de tot el polígon UA5, que comportarà una important millora d’aquest sector del municipi.

En aquests moments, s’estan prioritzant els treballs de finalització de l’aparcament amb la intenció que pugui entrar en funcionament al més aviat possible i reduir així les molèsties que les obres ocasionen a veïns i comerciants. En principi, la data límit per finalitzar els treballs es va fixar per al pròxim divendres 29 de març, però des del consistori es preveu que puguin acabar abans si no sorgeix cap imprevist.

L’Ajuntament està fent un seguiment exhaustiu del desenvolupament del projecte amb la voluntat que les obres s’enllesteixin al més aviat possible. Des del consistori es vol agrair la paciència de la ciutadania i es demana disculpes per les molèsties que hagin pogut ocasionar.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 09:54

Imatges

Obres a l'aparcament de l’entrada del municipi