Convocatòria de l'Ajuntament per concedir subvencions al sector empresarial de SAV afectat econòmicament per la crisi sanitària

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 16:30

Les sol·licituds es poden fer a partir del 7 de juny i fins al 7 de juliol de 2020 per la Seu Electrònica.

El Ple de l'Ajuntament celebrat en sessió ordinària el 28 de maig del 2020, va aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions al sector empresarial de Sant Antoni de Vilamajor afectat econòmicament per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Poden sol·licitar i/o ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que desenvolupessin una activitat empresarial, professional o artística al terme municipal de Sant Antoni de Vilamajor, que tingui menys de 50 treballadors.

Les persones sol·licitants han de complir uns requisits generals i els quals queden recollits a les bases reguladores adjuntades en el PDF.

Les sol·licituds i altres tràmits associats al procediment de concessió, verificació i control de les subvencions s'han de formalitzar a través d'instància general a la seu electrònica de la Corporació, adjuntada en els enllaços de la notícia.

Adjuntem el PDF amb les bases reguladores d'aquests ajuts i el seu corresponent formulari de sol·licitud.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 16:04