Convocatòria de l'Ajuntament per concedir ajuts econòmics extraordinaris a les persones empadronades afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 16:20

Les sol·licituds es poden presentar a partir del 7 de juny fins a 3 mesos després de la finalització de l'estat d'alarma.

El Ple de l'Ajuntament celebrat en sessió ordinària el 28 de maig del 2020, va aprovar les bases reguladores per a la convocatòria d'ajuts econòmics extraordinaris per a les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor i afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid19.

Aquestes ajudes s'estableixen en 5 línies:

1. Ajut en concepte de necessitats bàsiques (alimentació, higiene i altres necessitats bàsiques)
2. Ajut en concepte de subministraments bàsics de l'habitatge habitual, telecomunicacions, lloguer o hipoteca.
3. Ajut en concepte d'allotjament i trasllats en situació de desemparament i manca de recursos de caràcter urgent, així com enterraments de beneficència.
4. Ajut en concepte de manteniment de la salut.
5. Ajut en concepte de beques de material escolar, llibres i Casal d'Estiu.

Poden ser beneficiàries les persones empadronades al municipi, que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica, complint els següents requisits:
- Treballadores per compte aliè en situació d'atur, Expedient Temporal de Regulació d'Ocupació (ERTO) o hagin reduït la seva jornada a causa de l'emergència sanitària.
- Treballadores per compte propi que hagin reduït substancialment els ingressos degut a l'emergència sanitària.
- Altres circumstàncies que suposin la reducció substancial d'ingressos degut a l'emergència sanitària.

Les sol·licituds han de realitzar-se preferentment a través d'instància general a la seu electrònica de la Corporació, adjuntada en els enllaços de la notícia.

El termini de sol·licitud va del 7 de juny del 2020 i restarà obert fins 3 mesos després de la finalització de l'estat d'alarma.

Adjuntem el PDF amb les bases reguladores d'aquests ajuts i el formulari de sol·licitud de l'ajut. 

Darrera actualització: 05.06.2020 | 16:23