Convocada de nou la sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament per a l'aprovació definitiva de la modificació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2024

Divendres, 22 de desembre de 2023 a les 16:00

Dimecres 27 de desembre de 2023 a les 12.00 h a l'Ajuntament Can Perpunter.

El dijous 21 de desembre de 2023 es va reunir el Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària a la Sala de Plens de Can Perpunter per sotmetre a votació l'aprovació definitiva de la modificació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2024.

La sessió, que començava a les 19 h amb l'alcaldessa accidental, la Sra. Maria Asunción Alonso Quintana, no es va poder seguir correctament en directe a causa de diversos problemes tècnics en la reproducció en línia.

Tot i això, s'ha pogut editar i publicar el vídeo amb les parts gravades i que presenten quasi la totalitat de la sessió, excepte la part final de la intervenció del regidor Enric Vinaixa i l'inici de la intervenció de la regidora Belinda Garcia.

En aquest enllaç es pot recuperar el vídeo de YouTube i a continuació, es pot consultar el desenvolupament del plenari.

Desenvolupament de la sessió

La Secretària de la Corporació va procedir a la lectura de la proposta d'acord, que preveia, en línies generals, un increment del 20% de la quota íntegra de l'IBI, tal com s'havia aprovat inicialment en el Ple extraordinari de data 26 d'octubre de 2023 i tal com s'havia acordat en la Comissió Informativa de data 18 de desembre de 2023.

L'Alcaldessa accidental, Sr. Maria Asunción Alonso Quintana, en la primera intervenció, va exposar la valoració prèvia de l'assumpte i que, en lloc de desestimar les al·legacions, ho faran només parcialment. En conseqüència, proposen una modificació de l'IBI del 14,6%, en comptes del 20% previst inicialment.

Després de les prèvies intervencions dels diferents grups polítics, i a la vista del desacord per part de l'equip de govern, es va suspendre la sessió per donar un recés de 15 minuts.
Finalment, es va recuperar la sessió i l'alcaldessa accidental, després del comú acord de la totalitat dels regidors/es, va donar per finalitzada la sessió i acordar la convocatòria d'una nova sessió plenària extraordinària i urgent pel dimecres dia 27 de desembre a les 12.00 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Es pot consultar l'anunci de la convocatòria en aquest PDF adjunt.

Darrera actualització: 22.12.2023 | 16:06