Constituïda l'Associació de comerciants de Sant Antoni de Vilamajor, sota el nom "Vilamajor comerç i serveis"

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 19:30

Amb el lema "A Vilamajor Millor" per enfortir el teixit comercial, dinamitzar i promoure les compres locals a través de campanyes.

El passat dilluns 27 de març a la Sala de Plens de la casa de la Vila, es va dur a terme l'assemblea constituent de la nova associació amb la Junta integrada per 6 dels comerços del poble, representants de tots els sectors.

Amb l'assistència d'una vintena de comerços per resoldre dubtes o inquietuds derivades de la informació que s'ha anat divulgant aquestes darreres setmanes, i que va explicar junta. 

I amb la participació de l'alcalde, Raül Valentín i del Valle, en representació de la regidoria d'Economia Local i que va compartir la il·lusió de la creació d'aquesta nova associació per seguir enfortint el teixit comercial.

El projecte, que ja feia temps que estava a sobre la taula i per fi arriba a bon port, neix de la iniciativa impulsada des de l'actual govern amb l'acompanyament de l'Ajuntament i un recurs de la Diputació de Barcelona i amb la implicació dels mateixos comerços i serveis del municipi.

Amb la finalitat de treballar conjuntament, l'associació i l'àrea d'Economia Local de l'Ajuntament, per donar resposta a les necessitats reals del comerç del poble, sense oblidar que darrere dels negoci hi ha persones i veïns i veïnes.

Respostes com la digitalització, fer unió per aconseguir propòsits com un mercat de referència, l'aprofitament del turisme del Montseny, sensibilitzar a la gent que el comerç dona seguretat, crear esdeveniments importants per atraure i donar a conèixer el poble, entre d'altres.

Ben aviat aquesta associació començarà la seva activitat, i l'Ajuntament estarà al seu costat per donar suport, animem a la ciutadania a continuar comprant al comerç local i triar la qualitat i la proximitat que ofereix.

Volem un Vilamajor amb comerç local amb força. Sempre comprar a Vilamajor és millor.

 

Darrera actualització: 28.03.2023 | 19:42