Consells, idees i recomanacions de la psicòloga infantojuvenil Anna Sarto davant les fases del desconfinament

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 09:00

Dirigit a les famílies amb infants i joves de Sant Antoni de Vilamajor, podeu consultar tota la informació en el document adjuntat.

La psicòloga Anna Sarto del servei de psicologia infantojuvenil de l'Ajuntament de SAV, facilita consells i idees per orientar a les famílies d'infants i joves durant les fases del desconfinament.

Quines reaccions poden tenir els nens i nenes? Com podeu aprofitar el desconfinament? Com començar a preparar-los per sortir al carrer? Quines són les recomanacions per als joves?

Totes aquestes preguntes i consells les podeu trobar en el document adjuntat a la notícia per conèixer les recomanacions de l'experta.

I recordeu que aquest servei està disponible per assessorar dubtes i oferir recomanacions a pares i mares davant la situació de la pandèmia COVID-19. El motiu de la consulta ha d'estar relacionat amb la situació del confinament/desconfinament.

Per sol·licitar-lo us heu d'adreçar a l'Ajuntament mitjançant un document d'instància genèrica electrònica o presencial (en aquest cas s'haurà de sol·licitar cita prèvia) adreçada a la Regidoria d'Ensenyament. Tanmateix, en la instància s'haurà de proporcionar les dades del menor (nom, cognoms i edat).

Esperem que aquests consells us siguin d'utilitat i restem a la vostra disposició davant de qualsevol dubte amb el servei disponible.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 10:58