Comunicat de l'Ajuntament sobre la problemàtica actual amb la cobertura mòbil a Sant Antoni de Vilamajor i amb afectació general

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 15:00

Segons les incidències obertes i la informació facilitada pel Centre d'Atenció de Municipis de Catalunya de Telefònica.

L'Ajuntament informa de les diverses gestions realitzades sobre la problemàtica que afecta la cobertura mòbil a Sant Antoni de Vilamajor.

A finals de la setmana passada ja van començar els problemes amb la cobertura, motiu pel qual es va obrir una Incidència al Centre d'Atenció de Municipis de Catalunya de Telefònica.

A més a més, ahir va haver-hi una incidència massiva a tot l'estat afectant el "Servei Volte 4G" afectant a tots els operadors. Que donava problemes de connexió en els diversos dispositius:

  • Als números de mòbils corporatius
  • Als números de mòbils que estan vinculats a alguna "Fusion"
  • També podia afectar a alguns números fixos vinculats a alguna "Fusion".

Sembla que aquesta Incidència va quedar resolta ahir a la tarda. Però avui, dimecres 8 de juny, torna a haver-hi una nova incidència massiva a la "Veu IP"

L'empresa informa que quatre repetidors es varen veure afectats i que actualment estan reparant els dos últims repetidors, el de Vallgorguina i el de Llinars del Vallès.

Tot i que no poden facilitar termini de finalització de reparacions, informen que en un o dos dies podrien finalitzar les tasques de reparació. Que fins aleshores poden seguir les interrupcions en la línia.

Disculpeu les molèsties ocasionades.

Darrera actualització: 08.06.2022 | 14:58