Commemoració del 8è aniversari de la inauguració de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 27 d'abril de 2021 a les 10:30

El dissabte 27 d'abril de 2013 l'equipament obria les portes per primera vegada.

Avui, 27 d'abril de 2021, fa vuit anys que es va inaugurar la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor i l'equipament obria les portes per primera vegada, amb la inauguració oficial i la presència del conseller de Cultura, el president de la Diputació juntament amb els representants de l'Ajuntament.

La biblioteca va començar amb un fons inicial de 14.250 documents, entre els quals hi havia 12.250 llibres i 2.000 audiovisuals i tenia 56 subscripcions a diaris i revistes.

Actualment, disposa d'un fons documental de més de 20.000 volums i està en fase de creixement.

Al llarg d'aquests 8 anys hem vist créixer l'equipament en tots els sentits, convertint-se en servei involucrat en el teixit social i cultural del municipi que ofereix una programació estable d'activitats adreçades a diversos públics.

La Biblioteca vol esdevenir un servei essencial per als vilamajorins i vilamajorines, tot col·laborant amb la resta d'equipaments, serveis, associacions i agents educatius, socials i culturals del poble per crear benestar al conjunt del municipi.

Des de l'Ajuntament, felicitem públicament el personal de la Biblioteca i a la seva directora, per tota la tasca que realitzen i per la vocació del servei professional i de qualitat que ofereixen.

També agraïm a les persones usuàries que gaudeixen de la cultura, la lectura i els serveis de formació, lleure i informació i animem a les veïnes i veïns, que encara no ho fan, a descobrir i gaudir d'aquest equipament.

És important potenciar la Biblioteca i fomentar la cultura i és per aquest motiu que des del consistori estem treballant en l'elaboració d'un Pla lector del Municipi a càrrec de Tantàgora. L'objectiu del pla és definir de forma col·laborativa les prioritats i objectius de foment local de la lectura, implicant la ciutadania i tots els actors culturals de la ciutat, entre ells, la Biblioteca municipal,

A més, des de fa uns mesos està en marxa el procés col·laboratiu per buscar nom de dona a la Biblioteca municipal, amb la participació de la mateixa biblioteca, l'Institut Vilamajor, l'Escola Joan Casas, l'entitat Viladones i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 27.04.2021 | 10:36

Imatges

Biblioteca municipal Sant Antoni de Vilamajor Biblioteca municipal Sant Antoni de Vilamajor