Comencen els preparatius per celebrar la nit més curta de l’any

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 10:00

El diumenge 23 de juny, Sant Antoni de Vilamajor celebrarà la revetlla de Sant Joan amb diversitat de propostes per a totes les edats

Un cop més, els vilamajorins i les vilamajorines podran gaudir de diferents activitats per celebrar la nit més curta de l’any. El pròxim diumenge 23 de juny, a les 21 hores, la celebració popular començarà amb la rebuda de la flama del Canigó a la rotonda de Llinars, que després de recórrer el tram de carretera fins al poble arribarà a la Plaça de la Vila, on es llegirà el manifest, es farà l’encesa oficial de la foguera i es gaudirà d’un castell de focs artificials. Tot seguit, al porxo de Can Sauleda, s’organitzarà un sopar popular, on cadascú podrà portar el seu àpat i on hi haurà servei de bar a càrrec de la guingueta del parc ‘Rou’s’. A continuació, hi haurà música amb DJ Ambrós.

Arran la proximitat de revetlles populars i festes majors d’estiu, Protecció Civil ha engegat una nova campanya per informar a la ciutadania dels riscos que comporta l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres durant els mesos estivals. L’organisme aconsella comprar productes pirotècnics homologats als establiments autoritzats, llegir les instruccions de cada article i no guardar els petards a les butxaques. També adverteix que no es poden llançar coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones.

Darrera actualització: 07.06.2019 | 10:40