Comença el període d'inscripcions als cursos i tallers culturals del 1r quadrimestre organitzats per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 11:00

Informació de canvis d'horari en el taller d'entrenament funcional programat per als dimarts a les Escoles Velles.

Avui s'obre el període d'inscripcions als cursos i tallers que començaran a impartir les classes a partir del 4 d'octubre a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou i a les Escoles Velles.

Les inscripcions comencen a partir d'avui al Casal sociocultural de 17 a 21 h i a partir de demà a la Rectoria d'Alfou de 9.15 a 13.15 h i estaran obertes fins al pròxim 24 de setembre de 2021.

Enguany s'ofereix una programació variada que engloba tallers i activitats de salut, exercicis i entrenaments, idiomes, expressió i creativitat i propostes infantils i juvenils.

Canvis en el taller Entrenament funcional programat els dimarts a les Escoles Velles

  • L'horari d'aquesta activitat programada per als dimarts a les Escoles Velles serà de 21 a 22 h i no de 16.30 h a 17.30 h com s'indicava en els fulletons d'informació.

Si vols conèixer la programació i tota la informació consulta tota la informació al tríptics adjuntats o en aquest enllaç, on trobaràs els documents d'inscripcions i el certificat d'autoresponsabilitat.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 14:22