Com fer el teu compost agrícola? Una jornada en línia del Departament d’Agricultura coorganitzada des del CSETC

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 13:30

El dijous 15 d’abril de 17 a 19 h en format telemàtic, cal inscripció.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya organitza una jornada tècnica sobre l’elaboració d’un compost ecològic dins el projecte RuralCat.

La formació és coorganitzada amb l’Ajuntament de Cardedeu i inclosa també dins l’actual conveni de CSETC, entre els ajuntaments de Cardedeu i de Sant Antoni de Vilamajor. Per tant, també està adreçada a la ciutadania i comerços locals.

l’objectiu ajudar en la competitivitat i connectivitat del sector i contribuir al desenvolupament del teixit productiu del territori, que permet incorporar les TIC, mitjançant eines i serveis, utilitzant les darreres tecnologies.

L’elaboració d’un bon compost i la correcta fertilització d’una finca són elements claus per la seva productivitat. En aquesta formació online s’exposaran mecanismes per compostar de forma fàcil i eficient els residus orgànics.

Es combinarà una part d’explicació teòrica sobre compostatge i una altra d’exposició d’experiències reals sobre compostatge d’aplicació de residus de diversa índole. Les experiències s’explicaran amb l’ajuda de vídeos de les finques.

Informació de la jornada de formació:

  • DATA: 15 d’abril de 2021
  • HORA: de 17h a 19h
  • LLOC: Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
  • INSCRIPCIONS: La jornada és gratuïta, us podeu inscriure a través de RuralCat ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Per a més informació podeu contactar amb el CSETC de l’Ajuntament de Cardedeu a l’adreça electrònica: agroecologia@csetc.cat o visitar la seva pàgina web.

 

Darrera actualització: 08.04.2021 | 13:53

Imatges

Formació compost agrícola 15 d'abril Formació compost agrícola 15 d'abril