Cloenda del curs de cuina professional realitzat a les Escoles Velles

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 14:30

Organitzat per la Mongia de l'Ajuntament de Cardedeu, subvencionat per la Diputació i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Avui, divendres 6 de novembre de 2020, ha tingut lloc l'acte de cloenda del curs de cuina professional. 

Han assistit Raül Valentín i del Valle, l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor i representants polítics de l'Ajuntament de Cardedeu: Ramon Arribas Quintana, Regidor de Desenvolupament Local, i Hug Lucchetti Barba, Regidor de Formació i Ocupació.

L'alumnat ha pogut gaudir d'un vídeo final amb el recull d'imatges i vídeos del curs, i entre somriures, han recordat tots els plats cuinats i els moments viscuts.

Han preparat un tast amb alguns dels plats que han realitzat durant el curs i finalment, s'han adreçat al professor, Carles Culla, per obsequiar-lo amb un pernil i brindis final. 

El curs va començar l'1 d'octubre de 2020 i estava adreçat a persones en situació d'atur i inscrites al SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya), preferiblement persones majors de 45 anys. 

Avui ha finalitzat la part presencial del curs a les Escoles Velles i durant la setmana vinent, encara realitzaran a distància, el carnet de manipuladors/es d'aliments i un taller que facilitarà les eines per a la inserció laboral.

Un total de 15 persones han pogut gaudir del curs de cuina professional, amb una baixa per inserció laboral.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 14:43

Imatges

Cloenda curs de cuina curs de cuina Curs de cuina