Celebrat l'acte de graduació dels nens i nenes de sisè de l'Escola Joan Casas

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 14:45

Amb l'assistència de la regidora d'Ensenyament i de l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor.

El passat divendres 18 de juny va tenir lloc l'acte de graduació dels nens i nenes que finalitzen l'etapa d'Educació Primària a l'Escola Joan Casas.

Des de l'Escola i amb la col·laboració de l'AMPA es va organitzar un acte per acomiadar als més grans del centre.

Enguany, l'acte es va poder celebrar de manera presencial i obert a les famílies de l'alumnat.

La graduació va comptar amb diverses parts, des d'actuacions amb balls, obres de teatre i cançons per parts dels alumnes. Una coreografia dels pares i mares dels infants de sisè.

Els tutors i les mestres també van fer parlaments de comiat i van compartir les paraules de sentiment i orgull de tots aquests anys.

Durant l'acte de graduació també es van repartir els birrets i finalment el tradicional llançament d'aquests com a fi de graduació.

L'Escola va regalar un llapis de memòria d'obsequi als nens i nenes i des de l'AMPA l'orla i una samarreta de record de la promoció 2020-21.

Des de l'Ajuntament compartim l'emoció de l'acte de graduació i desitgem molta sort en aquesta nova etapa a tots els nens i nenes que deixen l'Escola per anar a l'Institut. Per una nova etapa plena de reptes i encerts on els aprenentatges i records viscuts a l'escola els acompanyin tota la vida.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 14:50

Imatges

Acte de graduació sisè Escola Joan Casas Acte de graduació sisè Escola Joan Casas Acte de graduació sisè Escola Joan Casas