Celebrat amb èxit el primer torneig de FIFA a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 13:00

Organitzat per la Penya Barcelonista Vilamajor's, la Confederació Mundial de Penyes FC Barcelona i l'Ajuntament.

El passat divendres 27 d'agost, coincidint amb la celebració del patró de Sant Lleïr, va tenir lloc el primer torneig de FIFA a Sant Antoni de Vilamajor.

La jornada, emmarcada dins dels actes de la Festa Major d'estiu i organitzada per la Confederació Mundial de Penyes, la Penya Barcelonista Vilamajor's i l'Ajuntament, va començar a partir de les 16 h en el Patronat amb un gran èxit de participació.

El torneig estava adreçat a un públic infantil i juvenil, de 8 a 18 anys i van ser 48 persones les que es van inscriure per participar-hi.

La competició es va disputar en partits de 10 minuts, amb una lligueta prèvia, i tot seguit es van passar a les eliminatòries (des de vuitens de final fins a la gran final).

El guanyador va ser en Surajata, un jove de 13 anys que va emportar-se la PlayStation 5, amb el comandament i el joc FIFA 2021. En Gerard, l'Àlex i en Martí, van ser els guanyadors en segona, tercera i quarta posició, també van tenir els seus premis valorats en packs d'aventures, vals per gastar en la restauració del poble, equipament d'entrenaments...

A més, durant el torneig, es van sortejar diversos premis entre totes les persones participants, amb el material aportat per la Confederació de penyes i per l'Ajuntament.

La jornada va ser un èxit i des de l'Ajuntament valorem molt positivament aquest primer torneig.

Felicitem els guanyadors i agraïm la participació de tots els participants!

Darrera actualització: 30.08.2021 | 12:59

Imatges

Torneig FIFA 2021 SAV Torneig FIFA 2021 SAV Torneig FIFA 2021 SAV