Celebrada una sessió de la Junta Local de Seguretat

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 18:00

Amb la representació dels principals cossos de seguretat per parlar dels temes de seguretat ciutadana que afecten Sant Antoni de Vilamajor.

Avui ha tingut lloc una reunió ordinària de la Junta Local de Seguretat, amb la finalitat d'intercanviar informacions entre els diferents cossos de seguretat que intervenen i tenen competències en el municipi.

En aquesta junta, s'ha parlat sobre els diferents temes de seguretat ciutadana que afecten Sant Antoni de Vilamajor, exposant les problemàtiques existents i acordant estratègies per millorar la coordinació dels diferents cossos de seguretat amb l'objectiu de ser més eficients.

La trobada també ha servit per valorar el nivell de seguretat al municipi durant el període de gener de 2020 a desembre de 2020.

L'acte ha tingut lloc al Patronat i ha comptat amb representants dels principals cossos de seguretat: Joan Coll i Remei Linares, cap i sotscap de l'ABP Granollers de la Regió Metropolitana Nord; Gemma espanyol en representació del delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya; Carlos Prieto, subdelegat del Govern a Barcelona amb la Susana Sampedro la responsable de seguretat i el seu assessor Eduard Sanjose; Lenadro Puertas, tinent comandant del Cos de la Guàrdia Civil de Premià de Mar; Alejandro Marin, inspector en cap de la Policia Nacional de la comissaria de Mataró-Granollers i Diego Pérez, cap de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor.

A la sessió també han assistit l'alcalde de la Corporació, Raül Valentín, el regidor de Seguretat Ciutadania i de mobilitat Ferran Calvera, la secretària Núria Fàbregas i Joaquim Vergés com a representant del Grup Polític Municipal CANVI.

L'alcalde ha agraït l'assistència dels diversos cossos policials i la informació intercanviada, que és rellevant per conèixer i seguir millorant la seguretat ciutadana en el nostre municipi.
 

Darrera actualització: 10.02.2021 | 18:09

Imatges

Junta Local de Segureat 10/02/2021