Celebrada la festa solidària a Sant Antoni de Vilamajor

Diumenge, 14 de març de 2021 a les 12:30

Amb la presentació del projecte Casa Terra i l'espectacle de música i poesia dels Carbonell.

Dissabte 13 de març va tenir lloc la festa solidària en el Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.

Les persones assistents van descobrir el projecte solidari Casa Terra de la mà d'Alguer Miquel i tot seguit, van poder gaudir de l'espectacle "Els Carbonell", amb poemes i cançons que transportaven a llocs i moments de la vida.

Ràdio Vilamajor va retransmetre l'espectacle en directe i al matí, els nens i nenes de l'Escola Joan Casas, van entrevistar a l'Alguer Miquel per parlar del seu projecte solidari.

Durant l'acte, hi havia un punt de recollida de signatures per la ILP pel Montseny.

Des de l'Ajuntament donem tot el nostre suport a Casa Terra, i les gràcies a l'Alguer Miquel per venir a presentar-lo, i als Carbonell per fer-nos gaudir i sentir amb el seu espectacle.

Agraïm també la iniciativa i solidaritat dels veïns Solidaris Team, a Ràdio Vilamajor i als seus col·laboradors/es per retransmetre l'acte en directe i a totes les persones que ho han fet possible.

Aprofitem per fer una crida al civisme i al compromís amb la reserva d'entrades dels actes gratuïts que s'organitzen en el poble. Ahir, gairebé una trentena de persones que tenien reserva no es van presentar, deixant sense cadires a persones que s'havien quedat sense entrada i amb moltes ganes de gaudir de l'espectacle. Sabem que la situació és excepcional i els actes han de garantir totes les mesures de seguretat i entre elles, l'aforament limitat amb reserva prèvia d'entrades. No és la primera vegada que ens hi trobem i és una situació que ens entristeix. Per aquest motiu, apel·lem el compromís amb la reserva d'entrades i el respecte entre els veïns i veïnes del poble.

Per altra banda, agraïm a totes les persones que reserven i assisteixen i també a les persones que avisen amb antelació, la qual cosa permet donar pas a les que estan a la llista d'espera.

Darrera actualització: 14.03.2021 | 12:37