Celebrada la darrera prova de la Copa Catalana Trial 2021 a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 09:45

L'alcalde i el regidor d'esports van fer el lliurament dels premis als guanyadors i guanyadores de cada categoria.

El passat diumenge 6 de lluny va tenir lloc l'última prova del trial d'alt nivell a les instal·lacions de Trial Evolution, a Sant Antoni de Vilamajor.

Els guanyadors d'elit de la Copa Catalana Trial 2021 han estat Laia Esquís d'Òrrius, clara dominadora de la categoria femenina, amb 160 punts de diferència respecte a la segona classificada  Mònica Castellà, veïna de Sant Pere de Vilamajor i completava el podi la tercera classificada Virginia Rusca.

El guanyador de la categoria d'elit masculina va ser en Martí Vayreda d'Olot, amb un total de 90 punts al llarg de les quatre proves, seguidament Alejandro Montalvo i el tercer classificat Eloi Palau.

La Jorgina Yélamos Baró del CC Trencacames i veïna de Sant Antoni de Vilamajor, va quedar primera en la categoria mixta Open Blau i el seu company Victor Perez Zamora primer en la categoria R1.

L'alcalde, Raül Valentín i del Valle, juntament amb el regidor d'esports, Ricard Mañé del Pino, van ser els encarregats de fer el lliurament de premis als guanyadors.

La jornada va comptar amb la participació de més de 160 riders, en funció de diverses categories segons el nivell.

Quatre proves van conformar la Copa Catalana 2021: Ripoll va acollir la primera prova, cedint el pas després a Torredembarra, la tercera prova va ser el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona celebrat la setmana passada a Barcelona i a Sant Antoni de Vilamajor ha tingut lloc la darrera prova.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de VIlamajor felicitem les persones guanyadores i agraïm la participació de totes les persones. I especialment, felicitem l'organització per la gestió i control de tots els protocols davant la Covid-19. Sempre és un plaer col·laborar i acollir una cita tan important com la Copa Catalana de Trial en el nostre municipi.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 09:56