"Broten podcast al Porxo de Can Sauleda" el programa de presentació dels projectes participants en el «Curs de podcast, les noves narratives que escolta el món»

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 09:00

Diumenge 19 de juny a partir de les 11.30 h programa de ràdio en viu i en directe al Porxo de Can Sauleda i a Ràdio Vilamajor.

El passat mes de febrer va començar el «Curs de podcast, les noves narratives que escolta el món», subvencionat per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i la Diputació de Barcelona.

Durant aquests mesos, les 10 persones participants han adquirit els coneixements i els recursos necessaris per elaborar un projecte propi amb l'expressivitat pròpia del llenguatge sonor.

D'aquesta manera, han elaborat de manera pràctica el seu propi podcast relacionat amb l'Agenda 2030, que recull els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i ha arribat el moment de presentar-lo a tota la ciutadania.

El pròxim diumenge 19 de juny, tindrà lloc l'acte de cloenda amb el programa "Broten podcast al Porxo de Can Sauleda". A partir de les 11.30 h, les participants presentaran els seus projectes de podcast en un programa conduït per Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social, que comptarà amb la col·laboració de representants de l'emissora local i amb la col·laboració de Ràdio Vilamajor.

El programa es podrà seguir en viu i en directe al Porxo de Can Sauleda o a través de la Ràdio Vilamajor: al 98.0FM, a www.radiovilamajor.cat o a través de l'app de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 08:52