BAN de l'Alcaldia relatiu a les normes de seguretat per als correfocs de la Festa Major 2021

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 14:15

Amb motiu dels espectacles de foc, inclosos dins el programa d'actes de Festa Major. Consulteu el contingut i les normes de seguretat als canals d'informació de l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'ha emès el BAN amb motiu dels espectacles de foc, inclosos dins el programa d'actes de la Festa Major 2021. A continuació, us informem de les normes, horaris i precaucions que cal tenir en compte en aquests espectacles.

Normes de seguretat per al correfoc:

  1. No llençar mai aigua, ja que la pólvora és imprevisible.
  2. No deixar que els infants estiguin a primera fila. Caldrà que vagin acompanyats de persones adultes que els facin complir les instruccions descrites.
  3.  Respecteu els senyals indicadors de prohibició d'estacionar
  4.  Adopteu les precaucions necessàries per a evitar possibles danys a habitatges i comerços: tapar finestres, aparadors, portes i finestrals amb cartró, tancar portes i finestres.

Prohibició d'estacionament i limitacions de circulació de vehicles

  • CORREFOC INFANTIL: Inici a les 21.30 h de dissabte 21 d'agost de 2021. Afecta les següents ubicacions: c. Barcelona, c. Joan Maragall i pl. d'en Riera. De forma complementària, aquest acte comportarà la prohibició de circular pels esmentats espais, a partir de les 21.00 h.
  • VERSOTS I CORREFOC DE FINAL DE FESTA MAJOR: Inici a les 22.00 h de diumenge 22 d'agost de 2021. Afecta les següents ubicacions: pl. de la Vila i BP-5107 al seu pas pel nucli urbà. De forma complementària, aquest acte comportarà la prohibició de circular per les esmentades vies, entre les 22.00 i les 22.50 h.

Recordeu que cal extremar les mesures de precaució durant el desenvolupament de l'acte. L'organització no es farà responsable de cap sinistre en cas d'incompliment d'aquesta normativa.

Podeu consultar tota la informació en el BAN adjuntat a la notícia o en aquest enllaç amb la publicació a l'E-tauler.

Darrera actualització: 17.08.2021 | 14:30