Baix Montseny Cultura, el nou portal web i xarxes socials per promocionar la cultura dels municipis del Baix Montseny

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 15:30

El passat dimarts va tenir lloc la presentació del projecte amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament.

El passat dimarts 28 de març de 2023 va tenir lloc la presentació del nou portal web "Baix Montseny Cultura" al Teatre Ateneu de Sant Celoni amb l'assistència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Elena Pino i Galbany.

Baix Montseny Cultura és un portal participatiu per promoure l'activitat cultural del Baix Montseny, obert a aquells que vulguin publicar qualsevol activitat cultural que es desenvolupi al Baix Montseny, amb voluntat de crear xarxa, impulsar l'activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics. Orientat al públic en general, facilita a creadors i professionals la divulgació de les seves propostes i projectes.

Baix Montseny Cultura difon informació d'exposicions, concerts, espectacles, festes populars, etc. organitzades per Ajuntaments, entitats o empreses del sector cultural i creatiu, amb intenció que tinguin una projecció més enllà dels propis municipis.

Fent servir un senzill sistema de cerca el portal Baix Montseny Cultura et permet localitzar els esdeveniments que t'interessen: per temes, per municipi, per dates o fent servir lliurament el cercador. Una vegada localitzat el contingut, podràs accedir a tota la informació relacionada.

Un projecte que s'ha desenvolupat en el marc de la iniciativa Baix Montseny Cultura 4.0 subvencionat pel programa Treball, Talent i Tecnologia promogut per la Diputació de Barcelona.

Des de l'Ajuntament animem a les entitats, associacions, artistes i professionals de cultura de Sant Antoni de Vilamajor a formar part del cens del web per tal de promoure la cultura als municipis veïns i crear xarxa.
 

Darrera actualització: 29.03.2023 | 15:30