"Baix Montseny, bons moments" és el lema del nou vídeo promocional de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny

Divendres, 16 de setembre de 2022 a les 10:30

Amb la finalitat de promocionar un turisme sostenible i natural envoltat dels nostres paratges i tota l'oferta lúdica i esportiva que ofereixen els municipis de la zona.

La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada pels quinze municipis de la zona del Baix Montseny i de la que en forma part l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, ha realitzat un vídeo de promoció conjunt de la zona.

L'objectiu d'aquest projecte és presentar els principals atractius turístics de la zona, a més de la situació privilegiada que suposa el Baix Montseny, amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

Diferents paisatges i llocs característics fent al·lusió a la gastronomia, el patrimoni, les festes i tradicions, les activitats culturals i els itineraris senderistes i cicloturistes, així com l'oferta d'allotjament que es pot trobar a la zona.

"Baix Montseny, bons moments", vol promocionar un turisme sostenible i natural envoltat dels nostres paratges i tota l'oferta lúdica i esportiva que ofereixen els municipis del Baix Montseny sota el lema "Baix Montseny, bons moments". El projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Immaterial Vallès i Circ Cric.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor donem tot el suport a la iniciativa i estem al costat d'un turisme de qualitat i proximitat que donarà un impuls econòmic als municipis de la zona.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 10:11