Avui comença la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 20 d'agost de 2020 a les 13:00

Sota el lema "Fes-te Vila-Major" i amb un format diferent.

Avui 20 d'agost del 2020 comença la Festa Major d'enguany, amb un format adaptat i amb diverses mesures de seguretat davant la situació excepcional que ens ha tocat viure.

A les 20 h té lloc el Pregó de FM a la plaça de la Vila i a càrrec de l'Ajuntament amb la participació de Papiol Claret. Encara queden cadires disponibles, reserva la teva entrada per venir a veure el pregó aquí.

Tot seguit sortirà a passejar la bèstia dels Bocs i Diables.

A les 22 h tindrà lloc el concert d'en Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic a la plaça de la Vila amb un aforament de 150 persones i amb les entrades exhaurides des de ja fa uns dies.

Cal recordar en tot moment totes les mesures de seguretat a complir. Entre les quals destaquem assistir amb temps a les activitats(30-45 min abans), evitar les aglomeracions i mantenir la distància, obligatori l'ús de mascareta i prohibit fumar i entrar begudes alcohòliques en els recintes de la festa.

Des de l'Ajuntament demanem la col·laboració i comprensió ciutadana per tal de gaudir de la festa d'enguany i fer-la segura per tothom.

Encara queden entrades disponibles per a la llançadora de bandes de km.0, pel concert del Sobrino del Diablo, per les llegendes a la fresca, entre d'altres... Reserva la teva entrada aquí.

Darrera actualització: 20.08.2020 | 13:29

Imatges

plaça de la Vila plaça de la Vila