Aviat arribaran Ses Majestats d’Orient a Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 1 de gener de 2020 a les 17:00

El diumenge 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran pel camí des de  Llinars i faran un recorregut pels principals carrers del poble

Sant Antoni de Vilamajor es prepara per a rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient. La previsió és que arribin el dia 5 de gener a partir de les 18.30 hores pel camí de Llinars. La comitiva reial farà un recorregut que sortirà de l’avinguda Alfons I i passarà per l’avinguda Catalunya, els carrers Ebre, Llobregat i Alfou, la plaça Montseny, la plaça de la Vila per tornar a l’avinguda Alfons I i finalitzar a l’avinguda Anselm Clavé. Aquests carrers patiran algunes restriccions de trànsit durant el dia per garantir el correcte desenvolupament de la Cavalcada de Reis. Un cop finalitzada, els infants podran lliurar les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar a l’edifici del Patronat.

Des del consistori es convida a tothom a sortir al carrer per a rebre a Ses Majestats i gaudir de la que serà per a tots una nit màgica. Protecció Civil, però, fa algunes recomanacions per evitar riscos innecessaris com no pujar a baranes, reixes, contenidors o altres llocs elevats; no travessar el carrer mentre passa la Cavalcada; i no baixar a la calçada a recollir caramels mentre passin els carruatges.

La Cavalcada serà retransmesa en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM).

Darrera actualització: 31.12.2019 | 13:52

Imatges

cavalcadareisd'orient