Arriba una nova edició de les Nits d’Estiu a la Fresca a Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 28 de juny de 2019 a les 13:00

La popular iniciativa coordina diverses propostes culturals a l’aire lliure al Parc de Can Sauleda

Sant Antoni de Vilamajor es prepara per gaudir de diferents nits plenes de cultura a la fresca. El Parc de Can Sauleda és l’espai escollit per acollir aquesta popular iniciativa municipal. La sessió inaugural serà el pròxim divendres 5 de juliol amb la projecció de la pel·lícula ‘Els Increibles 2’. Tot seguit, el divendres 12 de juliol, els vilamajorins i les vilamajorines viuran la V Nit de Màgia a la Fresca, que comptarà amb les actuacions del Mag Dodó, Psiquelady i el Mag Ramó.

A continuació, el divendres 19 de juliol, el municipi gaudirà d’una nit d’havaneres amb ‘Port Vell’ i el divendres 26 de juliol arribarà la segona sessió del I Cicle de Cinema de Muntanya de la mà del film ‘Everest’. Finalment, el divendres 2 d’agost, la Plaça Germanor de Les Pungoles acollirà una projecció de cinema a l’aire lliure amb ‘El Petit Príncep’.

Totes les propostes culturals de la nova edició de les Nits d’Estiu a la Fresca començaran a les 22 hores, tot i que prèviament es podrà sopar.

Així mateix, la ciutadania podrà gaudir de dues activitats extres. La primera serà el dissabte 20 de juliol quan es coordinarà una caminada a Sant Jaume de Rifà, que sortirà a les 22 hores de la Plaça de la Vila. La segona serà la presentació a La Sala del concert ‘Tota una vida’ de la Coral Lo Rossinyol el diumenge 21 de juliol, a les 20 hores.

Darrera actualització: 01.07.2019 | 10:41

Imatges

Cartell Nits d’Estiu a la Fresca 2019