Arriba la Festa Major d’Hivern a Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

Els dies 15, 16, 17, 18 i 19 de gener, el municipi gaudirà amb una gran quantitat d’activitats pensades per a tots els públics

Programa Festa Major Hivern 2020

 

Com marca la tradició, Sant Antoni de Vilamajor comença el nou any amb la seva tradicional Festa Major d’Hivern. Els dies 16, 17, 18 i 19 de gener, el poble viurà una de les seves celebracions més populars. No obstant això, el pròxim dimecres 15 de gener, a les 19 hores, la Biblioteca SAV donarà el tret de sortida a la festa amb una activitat prèvia: ‘Trobada amb Rafael Nadal’, autor del Fill de l’italià. Premi Ramon LLull 2019.

Dijous 16 de gener a les 20h podrem gaudir de cinema juvenil a la Sala amb la pel·lícula “Ara em veus”.

L’endemà, divendres 17 de gener al matí, hi haurà activitats esportives al local social de Les Pungoles, una proposta que simularà un autèntic parc d’aventura amb circuit de tricicles i karts, jocs de punteria, rampes d’obstacles o mini golf. A més, si patinar és la vostra passió, podeu gaudir del nou skate park, que s’inaugurarà el divendres al matí a la plaça de les Dones d’Aigua.  També es dona lloc a la sostenibilitat en aquesta festa  amb la inauguració de l’exposició de l’aprofitament de les energies renovables a l’antiguitat al local social de les Pungoles. Al migdia, se celebrarà la tradicional missa solemne i la popular festa dels Tres Tombs, on es podrà beneir als animals i a les mascotes.  A  les 16 hores, batalles de galls al patronat. A les 17 hores, una sessió de cinema a La Sala farà gaudir als més menuts amb ‘ En vent entre les canyes’ i a les 18 hores, es farà la tradicional Festa d’Homenatge a la Vellesa al Pavelló Joan Sapé, on la gent gran del poble podrà gaudir de l’espectacle ‘Separades....I què?’ a càrrec de la Cia de Dansa i Teatre Núria Serra. A partir de les 18.30 hores la Festa Major continuarà, amb la inauguració de l’exposició ‘Geganters de Vilamajor’ a les Escoles Velles, i tot seguit a les 19.45 hores a càrrec de la Cia de Teatre Revolart, podrem veure l’obra “Sonríe, ¡ es una orden!”, encara més projeccions a les 20.30 hores a les Escoles Velles amb cinema de Muntanya, veniu a veure quina és la proposta  en aquesta activitat gratuïta i apte per a tots els públics. A partir de les 22 hores la II edició de la Trivial Party nait al patronat, on cal inscripció prèvia de grups entre 4 i 6 persones.

El dissabte 18 de gener, s’organitzarà una caminada a les ermites. A les 9 hores, començarà la ruta a la Plaça de la Vila i tindrà una durada de quatre hores aproximadament. Així mateix, hi haurà una concentració de cotxes clàssics, una passejada comentada amb bicicleta pels indrets més emblemàtics del poble i  a les 12 hores una sessió especial de contacontes “ En Bum i el tresor del Pirata” a la Biblioteca SAV. A la tarda, un gran joc d’”Scape Room” divertirà a grans i petits. Per participar-hi, també cal inscriure’s prèviament. Aquesta activitat es repetirà la tarda de diumenge.  A la tarda arriba la segona edició de la proposta lúdic-esportiva a la rectoria de Sant Julià d’Alfou, tot seguit i en el mateix espai hi haurà la inauguració de l’exposició “Vilamajor, ahir i avui”.  A les 5 de la tarda i seguint amb la sostenibilitat podrem aprendre a decorar bosses de tela en aquest taller.  Pels més atrevits i també a la tarda, plantada de bèsties de foc a la plaça de la Vila i presentació de la nova bèstia de foc de Sant Antoni de Vilamajor, amb espectacle de foc i ballada i lluïment d’altres bèsties convidades. Unes hores més tard, arrencarà la Nit Jove amb música i festa. 

El diumenge 19 de gener,  a les 10 del matí Inauguració de l’exposició “Música” al local social de Can Miret, per transmetre  els sentiments que desperta la música. Durant tot el matí a la zona esportiva de Can Miret hi haurà activitats esportives al local social de Les Pungoles, una proposta que simularà un autèntic parc d’aventura amb circuit de tricicles i karts, jocs de punteria, rampes d’obstacles o mini golf . . També durant el matí la XXI Trobada Gegantera agafarà el protagonisme. A les 10 hores, hi haurà la Plantada de Gegants a la Plaça de la Vila. Tot seguit, els principals carrers del poble s’ompliran de gralles, timbals, balls i gegants amb la Cercavila de Gegants i Bastoners, que finalitzarà amb una gran ballada final. a les 18 hores, l’espectacle familiar de teatre ‘La bruixa del Jazz’. Per últim, a les 19 hores, el documental “Protagonistes de la historia” acomiadarà la Festa Major d’Hivern

 

Darrera actualització: 07.01.2020 | 10:42