Arriba la 4a edició del Concurs de fotografies de balcons, finestres i aparadors a Instagram emmarcat en el mes lila organitzat per Viladones

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 16:00

I com a novetat, també s'adreça als serveis juntament amb els particulars i establiments comercials.

Un any més, tornem a vestir Vilamajor de lila amb el tradicional Concurs de fotografies a través de la xarxa social d'Instagram, per guarnir els balcons, les finestres i els aparadors de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor amb motiu del 8 de març.

Aquest concurs forma part de les activitats organitzades durant el mes de març, dedicat a les dones i sota el lema "Mes lila" de Viladones, amb la col·laboració dels dos ajuntaments.

A més, com a novetat d'aquest any, el concurs també s'adreça als serveis (escoles, llar d'infants, CAP, biblioteca, casal de la gent gran, residències d'avis...) per tal que s'animin a decorar les seves finestres o exteriors, amb l'objectiu de donar color i visibilitzar els carrers del municipi amb relació al mes de la dona. Les bases del concurs es poden consultar a través d'aquest enllaç o en el document adjuntat a la notícia.

Les inscripcions per participar en el concurs estaran obertes durant tot el mes de març, són gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram.

Les persones o comerços que vulguin participar en el concurs hauran de seguir els passos següents:

  1. Engalanar els balcons i/o les finestres i els aparadors amb motius on les dones en siguin les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons i/o les finestres i els aparadors engalanats del municipi.
  3. Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l'associació @viladones i afegir els hashtags #meslilavilamajor23 i #concursbalconsliles23, #concursaparadorsliles22 o #concursserveisliles23 en funció de la categoria a la qual es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d'especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi. Caldrà que es tingui el perfil obert per tal que Viladones pugui verificar la seva participació i quantitat de likes.

Terminis

  • El balcó haurà de lluir la decoració com a data màxima, el 8 de març i el veredicte s'emetrà el dia 31 de març i es contactarà amb els guanyadors via la xarxa social Instagram.

Premis

S'han establert sis premis, entre els quals hi haurà dos guardons per la fotografia d'Instagram de la millor decoració de balcó o finestra particular, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor. Dos guardons per la fotografia d'Instagram al millor aparador de comerç, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor. I, finalment, dos guardons per la fotografia d'Instagram al millor exterior o finestra de servei, un guardó per Sant Antoni de Vilamajor i un per Sant Pere de Vilamajor.

Consulta tota la informació a les bases reguladores del concurs.

 

Darrera actualització: 16.02.2023 | 16:03